Старши треньор на ЦСКА Милен Радуканов бе гост на предаването ,Денис и приятели" по БНТ 1. В него той говори за своите два престоя начело на отбора и изрази надежди да продължи работата си на „Армията".

„При първия ми престой начело на ЦСКА успяхме да преобразим отбора с помощ от целия отбор - футболисти и ръководство, бяхме един екип. Бяхме амбицирани докрай да затворим устата на критиците, защото тогава за ЦСКА се говореше само лошо. И победихме “Левски” с 3:1 на техен терен. След това взехме и купата. Постигнахме го с много разговори, амбиции и тренировки", каза Радуканов.

"Отборът беше на първо място с 8 победи, едно равенство и една злощастна, странна загуба от Славия, след която ме освободиха. В този момент се почувствах предаден. С онзи тим, който успяхме да изградим, вярвах, че можем да станем шампиони. Великолепната публика на отбора го заслужаваше. На ЦСКА публиката е по-яка от тази на “Ботев” (Пловдив). Вярно, тяхната агитка беше по-голяма от нашата на мача ни на „Армията" през тази пролет, но просто периодът е такъв. Работя за втори път в ЦСКА и съм сигурен, че мога да направя много неща и в бъдеще. Мечтая да имам едни добри условия за работа и да постигна още успехи с отбора на ЦСКА", завърши Радуканов.