Привържениците на ЦСКА проведоха нощна акция срещу собствениците на клуба от “Титан”. Те за пореден път изразиха недоволството си от управлението на Димитър Борисов и Иво Иванов, като в същото време приветстваха очакваният нов бос Гриша Ганчев.

Феновете изпратиха до БЛИЦ снимки от акцията си, към които имаше и текст, който гласи следното:


"ЗА СВОБОДЕН, ЧИСТ И СВЯТ ЦСКА !!!

Приятели, армейци, хора, които обичате ЦСКА. ЦСКА е нашия клуб. ЦСКА е клубът на България. ЦСКА днес има нужда от всички нас, единни и по-силни от всякога! Днес всеки от нас трябва да направи сам пред себе си своя личен избор! Защо обичаме, защо се кълнем в ЦСКА? Днес е денят, в който трябва да кажем искаме ли свободен, чист и свят ЦСКА или ще продължим да търпим робските окови, наложени ни от пернишките боклукчии? Днес е денят, в който ние трябва да кажем истината ли избираме или лъжата? Днес е денят, в който всеки един от нас сам трябва да реши, дали онова заради което е отишъл за първи път на любимия стадион, дали онова което му е завещано от бащи и деди, дали онова което му е посочено от по-големия брат, от приятеля, ще продължи да бъде онзи пламък в неговото сърце, онова истинско чувство, което е присъщо само и единствено за истинската любов! Любовта е най-чистото и най-святото чувство, но то е достояние само за свободните, за истински свободните като онези Армейци от СЕВЕРНАТА ТРИБУНА, които устояха срещу всички и всичко, което бе хвърлено срещу ЦСКА през последните 24 години!

1.jpg

Днес всеки един от нас, сам за себе си трябва да реши ще бъдем ли достойни, за онези които написаха нашата славна история със златни букви в българския спорт, ще съумеем ли да я съхраним? Ще бъдем ли достойни, за онези които запалиха любовта в сърцата ни към този ВЕЛИК клуб, ще бъдем ли достойни, за онези които бяха преди нас в СЕВЕРНАТА ТРИБУНА? Ще бъде ли ЦСКА свободен, чист и свят клуб или ще бъде онова, на което е оприличен от децата на агентите на ДС от Подуене? РЕШАВАТЕ ВИЕ!!!

1.jpg

За себе си аз реших : ВЪН титан ОТ ЦСКА !!! ВЪН ! ВЪН ! ВЪН ! ГРИША ДОБРЕ ДОШЪЛ !!!
АРМЕЙЦИ1948

08.06.2013, 00.25 ч. ст. Българска Армия, сектор "Г"."

1.jpg