На "Армията" се хванаха за главите, като видяха що за "футболисти" им бяха доведени. Първа тренировка с ЦСКА днес направиха Даниел Манджуков и Кристофър Асенов. От Борисовата градина споделиха за БЛИЦ, че двамата са се представили трагично в заниманието, водено от Сашо Борисов. Треньорът дори се хванал за главата, като видял, че странните птици дори не могат да си спират топката.

Това ни накара да се разровим и да разберем какви играчи всъщност са доведени на "Армията".

"Тотални аматьори", по този начин бяха определени Даниел Манджуков и Кристофър Асенов от хора, изгледали днешната тренировка на ЦСКА.

Манджуков е роден на 16 юни 1993 година. Защитник, висок 178 см. Юноша е на пазарджишкия Бенковски, като е минал и през школата на Локомотив (Пловдив). Манджуков за последно в бил в Хебър (Пазарджик), а ето, че сега детската му мечта се изпълни - да бъде в ЦСКА. Днешната му тренировка обаче може да се окаже първа и последна с екипа на "армейците".

Кристофър Асенов пък идва от австрийския аматьорски Винер Нойщад. Справката на БЛИЦ установи, че и той никога не е бил професионален футболист.

Последно е в листа на аматьорите на Винер Нойщад. Роден е на 22.03.1991 година. Привлечен е в тима от Виена от Леобен. Халф, висок 175 см. Според официалната информация в Австрия, българският полузащитник е ставал юношески шампион с ГАК и е бил юношески шампион на България.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ