Техническият директор на ЦСКА Михаил Александров говори на първата си пресконференция след назначението в родния си клуб. Бившият национал обясни за инфраструктурните промени, които предстоят при "червените". 34-годишният Александров информира, че на базата в Панчарево предстои да се изгради нов терен, а ще има и още интересни придобивки. 

ЦСКА представи структурата на управление, още един директор и атрактивна дама

"Искам първо да благодаря за поканата от ЦСКА. Започвам кариерата си на директор на същото място, на което съм започнал като футболист. Беше важно да се случи. Ще направим инфраструктурни промени. Трите основни точки са базата в Панчарево и стадиона, за който знаете. Да успокоя, че всичко по стадиона върви по план. Ако има новини по него, ще сте първите, които ще го знаят. Искаме да изградим чисто нов терен за "Б" отбора на Панчарево. Той ще бъде под формата и на стадион, за да спазва наредбите за Втора лига. Ще гледаме да спазим всички наредби. Готови сме да го изградим на базата на Панчарево. Ще служи за тренировка на отборите. Вторият терен ще е изкуствен закрит балон. Ще го модернизираме, за да може да се ползва през цялата година. Ще гледаме да е функционален дори за тренировки на първия отбор", обясни Александров.

"Третото подобрение е да свържем всички звена и сгради там, за да направим фитнес и възстановителен център като големите отбори. Ще поставим хидрозона с басейни, голям функционален фитнес и ресторант. Докторът ще има важна роля за храната. Искам да затворим цялата база, да вкараме най-модерните неща от бъдещето", каза новият директор в ЦСКА.

"За базата на ДЮШ трябва да е най-хубавата в България. Чисто нова с доста сериозна за българските стандарти площ. Ще бъде близо до метростанция. Ще имаме терени с естествено покритие, но и изкуствено за тежките атмосферни условия. Фитнес за малките футболисти ще има, възстановителен център, пансион. Ще има хотел, ако някой отбор иска да направи подготовка при нас", обясни още Александров.

"Ще има кухня и ресторант за децата, за да се създадат правилни навици. Ще имаме и перално помещение. То е изключителна рядкост за школите. Имам привилегията скоро да ви поканя на самото място на ДЮШ, за да дам информация как ще се изгради базата. Може да видите ориентировъчно как ще изглежда. Имаме два терена пълен размер и още два. Хотел, СПА, фитнес, медицински център", добави Михаил Александров.