Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде официалната си пресконференция си преди гостуването на Реал (Мадрид). Мачът от Група "B" на Шампионската лига е утре от 21:45 часа.

„Ние завършваме груповата фаза на Шампионска лига на един митичен стадион, срещу най-добрия отбор в света. В плановете ни влиза да играем така, както играхме в София, и да стане един добър мач. Реал е един галактически отбор. Независимо кой ще влезе да играе, няма никакво значение. Аз също имам информация, че Карло Анчелоти ще направи някои промени, но пак повтарям – независимо кой играе в този отбор, това са суперфутболисти.

Мисля, че целият отбор е в една много добра форма. Ние добре сме запознати и знаем, че Кристиано трябва да прави голове. И не само това, а че с нашия мач ще се постави рекорд, ако евентуално Реал (Мадрид) бие, така че ние сме готови за това нещо, подчерта Дерменджиев.

- Естествено, че ние имаме цели, имаме и шанс. Докато не свърши мачът, нашият шанс си остава за класиране. Остават ни два мача тази година – този за Шампионска лига и за първенството. Футболистите наистина изиграха много мачове, но са в добра кондиция и се надявам утре да го покажат. Отборът се поставя двупосочно. За Шампионска лига играем добри мачове, но мотивацията във вътрешното първенство не е достатъчна и ние загубихме много леко значителен брой точки.

Аз го пожелавам Реал да спечели купата. Ние направихме един много добър мач. Наясно съм, че мотивацията на Реал в София не беше максимална, но въпреки всичко направиха всичко възможно, за да спечелят мача. Ние също играхме на едно много високо ниво.”

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа