Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев се изложи на пресконференцията си преди мача с Ливърпул. Двубоят на разградчани с "мърсисайдци" от Група "В" на Шампионската лига е в сряда от 21:45 часа на "Васил Левски".

Непрекъснато парадиращият с европейска осанка треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев сгафи на брифинга, след като на два пъти нарече колегата си от Ливърпул Брендън Роджърс "Брайън".

Явно беше, че Дерменджиев не си беше направил труда да запомни името на мениджъра на петкратния шампион на Европа. Загадка остана защо обаче никой от щаба на Лудогорец така и не посмя да го поправи.

"Брайън Роджърс, Брайън Роджърс", казваше Дерменджиев по време на прескоференцията. “Вярвам, че основният проблем на Ливърпул, е от психологически аспект. И Брайън, и аз наблюдаваме всички мачове и забелязваме какво точно мъчи футболистите. Но, пак казвам, в техния отбор има много класни играчи, които могат с едно отиграване да решат всеки мач”, каза още Георги Дерменджиев.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа