Кубрат Пулев забрани на половинката си Андреа да бъде край ринга утре за мача му срещу Владимир Кличко. Очакваната с огромен интерес битка ще бъде предавана директно по Нова телевизия. Студиото започва в 23:00 часа.

38-годишният Кличко залага всичките си шампионски пояси - на Международната боксова федерация (IBF), на Световната боксова организация (WBO), на Световната боксова асоциация (WBA) и на Международната боксова организация (IBO), както и този на списание "Ринг".

Андреа няма да подкрепя Кубрат на живо в Хамбург, съобщи "Билд", цитирайки Кобрата. За 27-годишната певица било твърде вълнуващо да гледа мачовете на любимия си в залата и затова е предпочела по традиция да остане в София. Това не е прецедент. Обикновено Андреа организира посрещането на Кубрат след поредната му победа на професионалния ринг.

"Много е емоционална и затова предпочита да не гледа на живо", сподели 33-годишният софиянец, който преди време беше казал, че победи ли Кличко, ще се ожени за Андреа направо на ринга. Явно сватбата ще почака, тъй като блондинката няма да бъде в Хамбург.

Изданията в Германия обръщат сериозно внимание на фолкпевицата, като не пропускат да зарадват читателите и с фотогалерии с прелестите на Андреа. "Бюст тежка категория", коментира авторитетно "Билд".

Андреа очевидно е грабнала окото на пресата в Германия. В днешните си издания "Хамбургер Монгенпост" и берлинският "BZ" също публикуват материали, в които разказват за певицата и не пропускат да покажат нейни горещи снимки. "BZ" твърди, че половинката на Кубрат е най-популярната певица в България, а местният вестник от Хамбург информира, че у нас тя дори е по-популярна от боксьора.

Пред "BZ" Пулев oтново казва, че при победа над Владимир Кличко, смята да се ожени за Андреа. "Твърде напрегнато ще е. Но ако стана световен шампион, ще се оженя за нея. Това може да стане и на ринга", сподели Кобрата.

Не се пропуска фактът, че Андреа е изгрявала и на корицата на "Плейбой" и често обича да позира в оскъдно облекло, включително и във фотосесия заедно с Кобрата.

И докато купонясва с приятелката си Николета Лозанова, очакващата с трепет фолкпевица мача на любимия си, тя не пропуска да го надъхва. Освен по телефона, Андреа използва и социалните мрежи, вдъхвайки кураж на Кубрат. Преди часове тя публикува видеото на песента си "Лош герой", с която иска да го мотивира за мача на живота му. Преди това пък Андреа поздрави феновете си и с парчето "Най-велик", което също е ориентирано към Пулев.

 





Големият сблъсък с БЛИЦ: Кличко срещу Пулев