Номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович явно бързо забрави огромния скандал, в който се озова в Австралия преди броени дни. Сърбинът беше депортиран заради невероятни документи и раздели света на две заради упорития си отказ да се ваксинира.

Всичко обаче явно вече е минало за сърбина, който от няколко дни е в Черна гора, където беше видян на няколко места. Джокович се показа от манастира в Котор, където пи ракия със своя домакин митрополит Йоаникий.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)


снимка: Alo.rs

Малко по-късно сърбинът се показа от местен ресторант, където чу виц от известния блогър Йован Радулович за себе си и големите си съперници в тениса Рафаел Надал и Роджър Федерер. Джокович скандализира тенис общността с думите "Кои са тези?" за двама от най-известните спортисти в света в момента.

Ето вица, който Радулович разказа на Джокович:

Радулович: - Ноле, чуй! Играят Надал и Федерер. Играят добре, хубав мач става.
Джокович: - Кои са тези?
Радулович: - Кои са тези? Браво на теб! Онзи малкият, от Швейцария. Бие с много, ама направо гази Надал и след мача се обръща към него му казва - Братко, за теб вече съм Джокович!

Самият Джокович, който има позитивен баланс и срещу Федерер (27:23 победи), и срещу Надал (30:28), се засмя от сърце на вица, което според местните медии е добър знак, че си е върнал доброто си настроение след кошмара в Австралия.