Американката Вирджиния Джуфри разказа в ексклузивно интервю за NBC, че е имала интимни отношения с британския принц Андрю на 17-годишна възраст.
В разговор с журналистите, 35-годишната Вирджиния, в миналото носила фамилията Робъртс, описа принца като насилник и един от участниците в партитата оргии, провеждани от милиардера Джефри Епщайн.

Самият херцог на Йорк отрича, че е имал връзка с Джуфри. Тази информация се съдържа в официалното изявление на Бъкингамския дворец. Там средният син на кралица Елизабет II нарича обвиненията лъжливи и без никакви реални основания.От своя страна Вирджиния и още пет жени, участвали в телевизионната програма, заявяват, че са станали жертва на Джефри Епщайн, който по-късно беше обвинен в принуждаване на непълнолетни към проституция.

Според Джуфри именно той я е накарал да прави секс с влиятелни мъже, включително с британския принц.

Принц Андрю летял с Мис Русия в самолета на милиардера педофил СНИМКИ
Момичето попаднало в дома на милиардера чрез обща приятелка - Жислен Максуел. По това време Вирджиния работела в съблекалнята на луксозния курорт Мар-а-Лаго във Флорида.

„Бях толкова млада, когато за пръв път дойдох в Лондон. Жислен ме събуди една сутрин и каза: „Днес ще се срещнеш с принца“. До този момент не знаех, че съм доведена специално за този принц “, спомня си Вирджиния.

Именно в този ден, както казва Джуфре, се е запознала с Андрю и е имала сексуален контакт с него. Според нея, принцът неведнъж се е свързвал с нея за интимни услуги.Жената отрича твърденията, че иска обезщетение. Според нея давността на престъплението е изтекла отдавна и сега тя вече не може да разчита на подобно нещо.Джефри Епщайн беше задържан по обвинение в принуждаване на непълнолетни да проституират през лятото на тази година. Той бе заплашен с наказание затвор до 45 години по обвинението. По-късно шефът на Министерството на труда на САЩ Александър Акоста реши да напусне поста си във връзка със скандала.Самият милиардер се самоуби в килията си във федералния затвор в Манхатън на 10 август.

Превод и редакция: БЛИЦ