Коремън на всяка бременна майка, разбира се, е малко по-различен.

Подутината на тази майка обаче е толкова „уникална“, че е оставила хората без думи, пише Daily Star.

Според The Mirror Мишелла Майер-Морси наскоро приветства тризнаците Чарлз, Теодор и Габриел в семейството си, след като се подложи на цезарово сечение малко повече след 35 седмици от бременността си.
 


Датската майка, която има още две деца, се превърна в вирусна сензация, след като сподели своя бременен корем.
Нейната бебешка подутина привлече вниманието на хората, тъй като нараснала „направо“, вместо „нагоре и надолу“.

Мишела сподели видео ден преди цезаровото сечение, което я показва как стои по бельо и пеньоар, гордо придържайки бебешката си подутина на 35 седмици плюс два дни.

Надписвайки публикацията, тя написа: "Ден преди деня. Утре сутринта ще бъдем седемчленно семейство."Майката продължи, че е „уплашена“ и се чувства „претоварена“ от раждането на три бебета – което би означавало да има пет деца, всички на възраст между нула и три.

Въпреки това, след раждането, което тя нарече „най-смелите 36 часа“, тризнаците бяха добре дошли на света и всичко „си струваше“, като Миела добави, че сърцето й е „пръснато от щастие и любов“.

Нейното видео е гледано хиляди пъти - и също така споделено в TikTok от различен потребител, където привлече вниманието по целия свят, като мнозина останаха в страхопочитание към майката.

Превод: БЛИЦ