Група вярващи жени се молиха, заобиколили президента на САЩ Доналд Тръмп и сложили ръце на раменете ми, когато той се появи неочаквано на тяхно събитие в хотел във Вашингтон. 


Видео показва как Тръмп е в центъра на групата от жени, които са поне дузина. Всичките молещи се са склонили глава и са се протегнали към президента, докосвайки рамената му, докато се молят. 

Борисов със сензационна новина за Тръмп и визите за българите за САЩ! ВИДЕО

"Свети отче, благодарим ти за тази вечер. Благодарим ти за този човек на Бога. Благодарим ти за неговия кураж, който му дава сили да се изправи, докато другите са на колене", казва една от молещите се жени, докато другите ѝ пригласят. "Отче, молим те да защитаваш този човек. Да му помагаш, да му дадеш сила и познания във времената, когато той е уморен. Молим се да му дадеш сили, както на никой друг. Обичаме го, превъзнасяме го, благодарим ти, Амин", казва още жената. 

Събитието се е състояло в Международния хотел Тръмп във Вашингтон, като то не е било включено в дневния ред на президента, твърди специализираното издание 1100 Pennsylvania. 

Тръмп се е появил на събитието заедно със своя дългогодишен съветник по вярата Пола Уайт. 

Според жената Рейчъл Фолкнър Браун, която е присъствала на събитието, групата жени въобще си е нямала и на идея, че Тръмп ще ги посети. 

Браун, която е активистка на организация, бореща се за правата на жените, публикува новината за визитата на Тръмп в своя профил в Инстаграм. 

"Молихме се тази вечер за @realdonaldtrump (Доналд Тръмп), защото той има нужда от нашите молитви, ние всички имаме нужда да сме обичани и да се процъфтяваме в свобода. Слава на Бога... КАКЪВ ДЕН", написа тя. 

Превод и редакция: БЛИЦ