23-годишният Алишер Моргенштерн, известен със своите рап композиции и скандално поведение, е подготвил истинско разтърсващо разкритие за феновете на шоуто "Ергенът". Току-що започна осмият сезон на риалитито, където няколко самотни красавици ще се борят за сърцето на рапъра Тимати. 

Той организира гледането на първия епизод на Малдивите, където Моргенщерн също отиде да си почине. Мнозина обаче бяха изненадани от нещо друго.

Момчетата са се настанили на плажа вечер, гледайки новия епизод на големия екран. Това публикува Morgenstern в сторитата си в Instagram. 

Една от участничките в осмия сезон обаче, Мария Вебер, сподели с феновете кратко видео как тя също гледа премиерата на „Ергенът“. И по странно стечение на обстоятелствата тя по някакъв начин се озова на същия плаж. И въпреки, че нямаше и намек от страна на Тимати и Моргенщерн, феновете разбраха всичко.

За сърцето на Тимати ще се състезава моделка, която е пълно копие на бившата му СНИМКИ 18+

Снимките на шоуто се проведоха в Дубай, така че появата на двойката на Малдивите изглеждаше странна за мнозина. Някои фенове си помислиха, че това е спойлер за финала на риалити шоуто. Преди това Мария Вебер беше силно популяризирана във всички медии, а сега е с Тимати на едно от най-романтичните места в света. Известно е, че момичето е на 22 години и че учи във Факултета по журналистика в Кубанския държавен университет. Тя обича да пише и сърфира, моделира и дори популяризира собствената си марка бански.

Феновете, които се надяваха на събирането на рапъра и Анастасия Решетова, почувстваха тежко разочарование. Двойката се среща в продължение на пет години и дори има син, но се раздели миналата есен. Мнозина вярваха, че след шоуто "Ергенът" Тимати и моделът отново ще се сближат, но Анастасия започна да качва големи букети и да намеква, че вече е в нова връзка.