През изминалите дни интернет ври и кипи заради снимка на руски ресторант в американския град Сан Диего, който уж е защитаван от мародерите от руската мафия. 


Протестите и хаосът в САЩ набират обороти, но собственикът арменец на ресторанта "Пушкин" не планира да губи своя бизнес, затова е повикал свои приятели, които местните нарочиха като силоваци от местната руска мафия. 

Истината обаче е доста по-проста. Момчетата просто обичат тамошния борш.  


След това се изясни, че това не е първия миг на слава за собственика на заведението Ика. През 2011 година той е участвал в хитовото предаване "Хайде да се оженим", в което мъж да си търси дойде руската прима балерина Анастасия Волочкова. 
 

Звездата тогава бе поразена, виждайки Ика, който я посрещна с пищен букет цветя и в балетна пачка. 

По онова време арменецът е на 35 години и си търси жена след неудачна връзка. Той се надяваше, че Анастасия ще е неговата съдба. 

Ика Газарян се оказва младеж с доста добро чувство за хумор, който пише тесктовете за редица стен ъп комедианти. Към онзи момент той е работил като директор по корпоративните рискове в международна компания. 

Мъжът обаче също обича вкусно да си похапва, затова пък Анастасия заради професията си постоянни била на диети. Балерината не била дори подмамена и от къщата му в Сан Франциско и американското гражданство, а категоричното недопускане на изневери направо я кара да отвърне глава. 


Към края на предаването Ика танцува с Анастасия арменски народен танц, след което "открадва" невестата. 

Макар и да не успява да завърти роман със световно известната балерина Ика си е голям щастливец в живота. 

В момента мъжът живее в щатите, където има успешен бизнес. Също така успява да намери жената на мечтите си - Юлия - и да се ожени за нея. В момента двойката има едно дете и чака второ. 

Превод и редакция: БЛИЦ