В украинския град Харков един мъж е станал свидетел на караница и бой между циганки и е решил да заснеме конфликта на видео.

Това логично не се е харесало на разгорещените жени и една от тях се е опитала да изтръгне телефона от ръцете на автора. Мъжът обаче набързо пресякъл това желание на циганката.

На кадрите, станали популярни в мрежата, се виждат 5 масивни циганки, които се блъскат и си нанасят удари много близо до пътното платно.

В един момент едната от жените вижда, че от другата страна на пътя е паркирана кола, от която мъж заснема случващото се. Тя започва да сипе към него ругатни и други неясни думи, а той отговаря, че не може да разбере какво тя казва.

Друга разгневена циганка изтичва към мъжа и се опитва да му вземе телефона, но той бързо я пръска в очите с лютив спрей и я кара незабавно да се оттегли.

Жените продължават да се карат, а същевременно още една от циганките събува обувката си и тръгва нападателно към мъжа в колата. Той излиза и я заплашва, че ще напръска и нея. Впоследствие циганките се отдалечават от мястото.

Превод и редакция: БЛИЦ