Бърза помощ за сърцето осигурява специално вещество, което посветените поставят в челните позиции на най-мощните суперхрани на Планетата. Извлечено е от дълбините на океана и притежава уникалното качество да държи „двигателя“ на нашето тяло в пълна изправност. Оздравителният потенциал и отличителният рубинен цвят дават основание на експертната разработка, която у нас е известна с името Visilife (Висилайф), да се титулува „червеното злато“.

2000 пъти по-голяма мощ

Скъпоценното качество на специалното червено масло е неговата способност да изчиства вредните отрови, натрупани в организма с времето. Лабораторен тест е отчел, че то е 2000 пъти по-мощен антиоксидант от всепризнатия витамин С. Способностите му, съпоставени с тези на коензима на младостта Q10 и с рибеното масло, показват превъзходство в изражения от порядъка на 34 и 48 пъти. Това обяснява защо в научните среди е считан за „храна чудо“, а ефектът от приема само на 1 капсула Visilife се равнява на общия сбор от 12 капсули рибено масло + 3 капсули Q10 + 10 капсули фосфолипид.

Работи и там, където други се отказват

Доказателствата за възможностите на Visilife не спират до тук. Приложението му в медицинската практика показва, че понижава холестерола с цели 30% и то само за 3 месеца. А когато случаят е отчайващ и лекарят вече е назначил статини, приемът на Visilife подобрява трикратно постиганите резултати. Ето защо не е случайно, че за него се казва, че помага дори тогава, когато другите се отказват. Но има и много повече – освен върху нивата на липидите в кръвта, продуктът оказва благотворен ефект и върху кръвното налягане, сърдечния ритъм и, забележете, мозъка и очите. Последното признание е призът за Nutrition Research Project, който получава на международния симпозиум Nutra Ingredients Asia през 2022 година заради своя изявен противовъзпалителен ефект. На практика той е единственото природно вещество, което поддържа в изправност и трите ключови органа, отговарящи за нашето съществуване.

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

 

Източник: Visilife

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук