Новата служебна власт извършва поголовна сеч в МВР и министерствата. Отстраняването на шефовете на ДАНС, ГДБОП и професионалното ръководство на вътрешното ведомство явно не са достатъчни на Радев, Янев и Рашков. Затова посегнаха и на министерствата, не се посвениха да посегнат и на началника на правителствения авиоотряд ген. Тодор Коджейков.
Вероятно Радев, Янев, Рашков и компания са забравили, че целта на служебното правителство е да организира провеждането на редовни парламентарни избори.

Вместо това новите управници режат из корен всички високопоставени фигури от предишното правителство на Бойко Бориксов. Правят го безочливо и назидателно, без да си дават сметка, че посягат на авторитета на достойни наши сънародници.

Какво е връзката между елеминирането на градени с години кадри в полицията, службите и ведомствата с осигуряването на почтен вот? Това се питат нормалните граждани, на които им писна вече 30 години да гледат сериала "Лов на вещици".

Изборите на 4 април минаха спокойно, а участниците в тях не само признаха резултатите, но не ги и оспориха. Нито една парламентарно представена партия в това число тези на Слави, Мая и Иванов не поискаха касиране на вота.

Защо тогава Радев, Янев, Рашков и компания с такава стръв канибалстват над държавните структури и гонят от тях достойни български експерти и служители?

Как точно ще осигуриш честен вот, когато отрежеш главата на генерал Коджейков? Същото се отнася и за главния секретар на МВР Иванов и колегата му Хаджиев, които заедно с колегите им работеха денонощно по разкриване на престъпления?

За разлика от предишното ръководство на МВР, което предпочиташе да работи, сегашното в лицето на Бойко Рашков не се спира да обикаля телевизионните студиа.Забележете с каква ехидна усмивка, Рашков обявава поредния обезглавен полицейски директор. Вижте само каква наслада излъчват очите му, когато ругае бившия премиер и членовете на неговия екип. Очите никога не лъжат. Не е лошо Рашков да се погледне в огледалото докато обяснява за канибализъм.

Интересна е логиката на Рашков да сипе огън и жупел срещу политици, за които през годините са гласували милиони българи при положение, че служебното правителство, в което участва той е назначено, а не избрано от суверена.

Или просто става въпрос за гол реваншизъм и тежко отмъщение за това, че Рашков не получи втори мандат в институцията, контролираща Специалните разузнавателни средства.

Българският народ е достатъчно талантлив и умен, за да си отговори на този въпрос!

Ивайло КРАЧУНОВ