Ако се налага, мога да прося и да лъскам обувките на дамите - откровеничи Малък Тошко.
Тодор Славков - 38-годишният внук на Тодор Живков и син на Иван Славков и Людмила Живкова, е вписан под № 4 сред съквартирантите във „ВИП-брадър 3" този сезон.
В началото тръгнаха слухове, че е искал от продуцентите “майка си и баща си”, за да се съгласи да участва в риалитито, но Славков-младши твърди, че ще участва в шоуто без хонорар.


..................................
Малко по-ниско стоя и от дядо си, и от баща си, откровеничи Малък Тошко в интервю по мейл на журналистката Соня Спасова от в. “Труд”, след като беше „изолиран" в хотел преди старта на шоуто. Той казва, че ще влезе във “ВИП-брадър 3" с пет лева в джоба, но се надява да излезе с много повече – “естествено, които ще се използват за благотворителност”. На въпроса: “Бихте ли излезли на улицата, за да просите например?, той отговаря: “Ако не прося за собствения си хляб, а за благотворителност - да!” Добавя още какво би направил за пари: “Ще лъскам обувките на познати жени. На женската част от моите познати бих им излъскал всичките обувки”... Ако може да се върне назад във времето: “Бих търсил обяснения за постъпките на Михаил Горбачов, защото вече е исторически факт, че той е предател”, категоричен е внукът на Тато. А какво му липсва от времето преди промените на 10 ноември? “Палачинки, липсват ми вкусните палачинки, които ми правеха за закуска всеки ден”, с носталгично чувство за хумор признава малък Тошко. Не изключва възможността след участието си във “ВИП-брадър 3” да се включи в политиката...

Женен е за Силвия, голямата любов на убития наркобос Поли Пантев

Дни преди да стартира „ВИП-брадър 3", Тодор Славков показа порасналата си щерка Катерина и майка й Силвия на ревю на сестра си - дизайнерката Жени Живкова. Силвия е голямата любов на застреляния на о. Аруба наркобос Поли Пантев. Атрактивната блондинка се залюби с Малък Тошко скоро след смъртта на Пантев, но всячески отбягваше медийното внимание.

За първи път Тодор Славков се появи с нея на новогодишно парти в модния столичен клуб “Какао”. Светската двойка категорично забрани да бъде снимана и дори иззе камерата на оператор от кабелна телевизия. Внукът на Тато толкова хлътнал по блондинката, че й направил сериозно предложение още през първия месец на връзката им. Силвия го дари с малката Катерина.
“Откакто познава Силвия, Тошко стана друг човек. Спря алкохола, престана да обикаля нощните клубове, не смее да погледне момиче... Казва, че това е жената на мечтите му. По-влюбен и щастлив не сме го виждали”, - нашепва един от най-близките хора до Тодор Славков.

Преди да започне връзката си с Поли Пантев, Силвия се е подвизавала като манекенка. Тя е била един от предпочитаните модели на убития моден бос Васил Папазов. През цялото време обаче е работила самостоятелно, без агенция, която да й прибира комисиона. Известно време Силвия движи в компанията на славното поколение родни манекенки - Жени Калканджиева, Ирина Вакарелова-Папазова, Гергана Полежанова, Цвети Бранкова-Танева, Мария Райчева. Най-близка е обаче с бившата снаха на Милко Балев - Ралица, и живеещата в Италия Албена Ценева. Спира да се занимава с мода по изрично настояване на Поли Пантев.
В началото

Малък Тошко живее в жилището на съпругата си Силвия, тъй като неговия апартамент бил твърде малък

за семейството – те двамата, щерката от първия брак на Силвия и новородената им дъщеричка Катерина. “Двамата с Тодор и бебето сме в една стая, само голямата ми дъщеря Ралица е отделно”, - разкрива половинката му Силвия. За да закърпи семейния бюджет, още на третия месец след раждането Силвия се върнала на работа в туристическата агенция, която върти заедно със своя съдружничка.