Викайте ми “другарю Славков”!
Едва навиха Емил Кошлуков да влезе в къщата на ВИП “Брадър 3” заради репликата на вип-съквартиранта Тодор Славков, внук на Тодор Живков и син на Людмила Живкова и Иван Славков – Батето, че иска да се върне режимът от преди 10 ноември 1989 година.

Емил разказа на Тодор Славков вица, заради който е лежал 3 г. и 8 месеца в Старозагорския затвор като “политически” и му припомни, че ако сега сме преди промените и Малък Тошко е щял да влезе в затвора, защото го е слушал.

“Сори! И аз съм лежал в затвора...”, контрира спокойно наследникът на Тодор Живков. “Не знам, че са съдили хора за вицове...Аз не бих съдил хора за вицове...”

Кошлуков уточни, че синовете не трябва да отговарят за делата на бащите си, защото децата не избират родителите си, но припомни на Ники Кънчев, че, ако не са били промените на 10 ноември, той е щял да си е в Червен бряг, защото без софийско жителство не е можело да води това предаване, а и самото предаване е нямало да го има...

В крайна сметка Кошлуков влезе в къщата с обещанието да продължат дебата със Славков-младши.

Иначе третият сезон на ВИП започна със “звездни” шеги и закачки... Фолкдивата Софи Маринова влезе в къщата с любовника си Дачо, който “искал да се види по телевизията...” Софи непрекъснато възклицаваше: “Тук ще си живучкаме яко!” Това напомни за друга звездна двойка от предишния ВИП- Брадър – Азис и Китаеца... Дано и тук развръзката не е същата!

Ицо Хазарта се похвали, че майка му го поляла “с черно Джони вместо с млеко”, а Ники Кънчев се закани, че в къщата ще му спрат марихуаната. Аня Пенчева пък беше съпроводена от дъщеря си Петя Дикова – Пипи. “Сексимвол е мръсна дума за моето семейство”, сподели актрисата със зрителите... И събра очите им с откровението за най-големия комплимент, който е получавала в живота си: “Ти си единствената жена с ташаци, която сме виждали!”

“Искам спокойно да мога да пръдна!”, възкликна Део... Всички разбраха как благородната кауза е накарала Део да се жертва да влезе в къщата, където ще бъде възпрепятстван да може спокойно да се отдава на пърденето, което правел с удоволствие...

Двете близначки Ивайла и Божидара Бакалови и Гала влязаха по-безшумно в Къщата... Но и тук имахме новина: Освен, че има момиченце Рая от Румен Гайтански – Вълка, Ивайла била и правнучка на писателя Цанко Церковски... О, боже!

ВИП- Брадър пък щял да буди Гала всяка сутрин в 7.30 за работа, за да ни забавлява с “На кафе...”
Милко Калайджиев си пя: “Ах, елате, пиленца при батко...”и не спря да говори, а Кристияна Вълчева каза, че се чувства така все едно е на 20 години и започва живота си отначало... Ето, вече била студентка...

Водещият на шоуто Ники Кънчев си позволи на няколко пъти леки, но едва ли безболезнени удари под кръста към свои колеги... Той престави г-жа “На кафе...” с името на мъжа, с когото е разведена: “Галя Будева, по известна като Гала” И препоръча на Тишо да не гледа този сезон на Брадъра, предвид ексвръзката на жена му Венета с Малък Тошко... Майтап бе, Уили!

Айра Мурад