"Взимам си гореща вана. Гола съм. Пяната обвива цялото ми тяло. Искаш ли да дойдеш и да ми изтриеш гърба?".
Такъв SMS получават на мобилните си телефони десетина известни бизнесмени. Подателят на съобщението е Венета Райкова, водеща по това време на скандалното предаване "Ексклузивно" и бивша носителка на титлата "Мини Мис България".
По една случайност двама от хората, които получават "призива" й по телефона си, са заедно по същото време. Единият от тях е легендарният внук на Тато - Тодор Славков, който се води настоящо гадже на г-ца "Ексклузивно". Другият е известен бизнесмен, бивш съдружник на Славков и потенциално гадже на Райкова.

Щом получава съобщението, Тодор Славков избухва в смях. Дни по-късно, когато и други известни софийски плейбои се хвалят с "горещата поща" по телефона, Малък Тошко слага край на връзката си с Венета.

Тогава той е гадже с нея вече от година... Райкова упорито преследва наследника на Живков за интервю в предаването си по кабеларката "Евроком". Славков отказва - не иска физиономията му да се натрапва, предпочита да е в анонимност. Той кани Венета на среща, за да й се извини лично за отказа си да се показва в медиите.

Хитрата Райкова обмисля план как мечтания ерген да попадне в капана й. Тя звъни на свои приятелки в столичен вестник и им предава, че е "на любовна среща с Тодор Славков". Папараци на изданието издебват вечерята им и съобщават за "сексскандала".

Оттук насетне започва ходенето по мъките на Живковия внук. Венета Райкова си внушава, че тя е фаталната дама до наследника на соцуправника. Звъни му денонощно, кани го на кафета, бомбардира телефона му с еротични съобщения. След известно време Тодор, току-що скъсал с предишната си приятелка, се съгласява на лек флирт с тв-фурията. Двамата отиват на море, за да заздравят отношенията си. Изпълненията на Венета продължават с пълна сила - тя звъни на журналисти със "сензационната новина", че ще се омъжва за него.

Лека-полека Славков разучава номерата на напористата журналистка. След изпълнението с "изтъркването на гърба", той окончателно й бие дузпата. Това се оказва нелека задача и отнема известно време - Райкова не ще да изтърве мечтания ерген.