Проверявайте ни от сутрин до вечер. Тази тема само ме радва. Да видим какво ще изкарат. Това заяви по време на брифинг в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.
"Искам да кажа на моите опоненти – времето на моята толерантност приключи. Времето да търсим толерантността, съединението на нацията, две години го правихме", отсече той. 

„Много добре зная, че това, което правят в момента, е страна в предизборната кампания. Всяко едно изречение, което спестява чудовищните манипулации и кражби, се опитват върху нашето име да го насложат. Тези, които разбиха КТБ не могат да го припишат на нас. Не могат да го припишат на нас, ние бяхме в опозиция. Надявам се много скоро вече да има обвинителен акт по КТБ“, коментира Борисов.
 
По думите му фалшивите новини, които се правят и манипулират, няма да се оставят вече без отговор.

Лидерът на ГЕРБ коментира и решението на президента Румен Радев да наложи вето върху Закона за концесиите. „Томислав Дончев каза, че ако този закон не мине, ще има кърваво писмо от Брюксел. Направихме необходимото да влезе в последния ден. Ако имаше нещо нередно, нямаше да го вкараме”, обясни той.  

 „С това вето Радев уби този закон и вече го няма. Не мога да оспорвам ветото на президента“, подчерта Борисов.