Не ни е позволено да обещаваме неща, които не можем да изпълним. Не можем да ви захраним с информация, която обещава бомбастични неща. И затова една седмица работим върху нещата, които можем да направим, за да бъде управлението по-успешно. Това заяви на пресконференция в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.
Заедно с него пред журналистите застанаха кметът на София Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев, Владислав Горанов, Екатерина Захариева, Ивайло Московски и Делян Добрев. 


 
„След анализите на постигнатото, на това, което не сме направили добре и на това, което обществото задава като приоритети, обсъдихме какво можем да надградим и какво може да стане по-добре с наличните възможности на бюджета и икономиката”, каза още Борисов и уточни, че не всички сектори ще бъдат представени днес.

"Всяко правителство надгражда това, което е правило следващото. Ако всяко правителство беше правило по една магистрала, нямаше да се налага да правим по 6 наведнъж. „2,5 млрд. живи пари изплатихме тази година. Ако не бяхме плащали на Вашингтон и Москва, на американските и руските централи и те бяха дадени за нещо друго – за чисто нови локомотиви, за заплати на учители, какъв щеше да е икономическият растеж на България за 2016-а”. 



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!