Определящият се като милионер-бедняк Веселин Марешки е решил да си вземе отпуск от напрегнатите политически дни, като замине на почивка на Малдивите, научи БЛИЦ от отлично информирани източници.
В островната Индонезийска държава Марешки ще остане поне седмица. Толкова време ще му е нужно, за да релаксира от сложните на пръв поглед, но елементарни политически пируети, които разигра в разгара на битката за държавен глава.
 
Малдивите са райско място за отдих


Аптечният бос с апетит към петрола първоначално се обяви като твърд противник на генерал Румен Радев, но след това внезапно се изметна. Сега Марешки се чуди какъв курс да поеме, за да съхрани мажоритарната си подкрепа от 11% колкото е възможно повече време, за да не изтече в канала.

На Малдивите Марешки ще има достатъчно време да помисли какъв курс да предприеме, за да може да оцелее в българската политическа джунгла.

Новоизлюпеният политик обича да повтаря като престарял папагал колко бедни и изтерзани са българските граждани, но малцина знаят, че един коктейл в екзотичния курорт се равнява на една средна работна заплата в татковината ни.