Поредна грозна екшън сцена се е разиграла в дивия Северозапад през уикенда. Мъж е набил жена си, след което наритал полицейски служител, опитал се да го озапти, съобщиха от полицията, информира bulnews.bg
Случката е от ранните сутрешни часове в неделя във Враца. Малко преди 5 часа на телефона за спешни повиквания 112 е получен сигнал за възникнал битов скандал в монтанския жилищен комплекс „Изгрев”. Жена с инициали В.Е. подала оплакване, че била жестоко пребита от съпруга си.

На място са изпратени служители на група "Охрана на обществения ред" към районното полицейско управление. Те открили в жилището жената с видими следи от насилие. Съпругът й В.Й. /51 г./ посрещнал силно разгневен ченгетата. Той веднага започнал да сипе обиди и псувни по техен адрес и да им отправя заплахи. Разбеснелият се съпруг обаче не спрял до тук и дори скочил на бой на служителите на реда. Мъжът успял да ритне с крак единия униформен в областта на лявото бедро.

В крайна сметка насилникът се оказал със щракнати белезници. Полицаите го тикнали в ареста за следващите 24 часа. По случая е образувано бързо производство.