Седмичната мисия „Утопия“ тече по мед и масло за новите господарки на Къщата. Дамите се радват на мъжкото внимание и някои от тях бързо привикват с това положение.

Мисията обаче ще постави Розмари в позиция, с която тя не е свикнала, а именно да разполага с прислужник, който да върши както домакинската работа, така и да се грижи за изрядния й външен вид.

Ричард, по-известен като „ОфРозмари“ и „Розмарин“ , също трудно приема положението си на слуга. За младия мъж се оказва нелека задача да обгрижва господарката си. Както БЛИЦ писа, между двамата прехвърчат искри и флиртуват от дни. 

Какво в поведението и на двамата, кой дразни другия и как се справят със задачата останалите двойки, ще разберем довечера в 21:00 часа.

В LIVE епизода довечера ще станат ясни и номинираните за изгонване Съквартиранти. Ще видим техните лични избори и обосновки кой и поради какви причини смятат, че трябва да напусне Къщата.

Последният Съквартирант, който се сбогува с тях, беше Диона. Тя заяви, че се радва, че е излязла и даде щита на Ричард, който няма да може да бъде номиниран довечера.