Филмовата звезда Хю Грант изблъска камерата от ръцете на жена, тъй като погрешно я помислил за папарак. Грозният инцидент се случил в Италия, съобщава „Дейли Мейл“.
 

Британецът се разхождал в Рим със съпругата си, когато двамата се сблъскали с Луиза Мелара – председател на общинското предприятие за отпадъци АМА. Тя снимала с телефона си как собственик на ресторант изхвърля нелегално отпадъците си на място, предназначено само за изхвърляне на боклука за домакинства.
 
Неволно Мелара блокирала пътя на Хю Грант и жена му Ана Елизабет Еберщайн, което актьорът приел лично.
 
Във видеоклип се чува глас, който вероятно е на Ана. Тя казва на английски: „Извинете? Какво правите? Тъпа п**ка“. След това се чува гласът на Грант: „Не си слагайте крака пред жена ми“, след което той слага ръка на камерата и я избутва.


 
Мелара твърди, че не разпознала Грант или жена му. Тя казала, че си сложила крака пред него и жена му, за да им подскаже да не преминават, защото снима.
 
„Грант, който беше зад мед, се пресегна и ми взе телефона. Взех си го обратно и казах: „Не сте учтив“. Казах му същото докато колега му обясняваше, че съм президент на компанията за събиране на отпадъци на Рим.
 
Кметът на Вечния град се опитва да се пребори с проблема с боклука, за който вярва, че отговорни са организирани престъпни групи.

Превод и редакция: БЛИЦ