Сюжети за хоръри с участието на българи със странни имена спамят медиите и социалните мрежи през последните 48 часа, пише trafficnews.bg
Ето подбрана селекция от електронния фолклор по темите  "Welcome to Sunny beach” и „NiceToМитьо”:

„Не знам кой е този Митьо. Но с облекчение разбрах, че и у нас има сериозна грижа и внимание към някого!” Това гласи статус във Фейсбук, който се разпространи шеметно, след като във вените на простреляния Димитър Желязков се изляха дестки литри човешка кръв.

„С две думи  - "Welcome to Sunny beach, сезонът започна". Ловният или туристическият - властите все още уточняват. От МВР побързаха да обяснят, че става въпрос за битов инцидент и спор за паркомясто. Не сме си и помисляли, че две групи тежко въоръжени мутри с квадратни глави може да се стрелят за нещо друго. Очевидно за разлика от София, по Черноморието зоните за паркиране са три - Синя, Зелена и Военна зона.”
 
„Туристическият сезон по българското Черноморие започва УБИЙСТВЕНО!”

„Тази година в Слънчев бряг истинските гъзари ще се познават по бронежилетката на плажа.”
Ето и един виц по темата: „Край Бургас се сблъскали охрана на инкасов автомобил на Митьо Очите и патрул на КАТ. Избухнал сканадал, защото не може ли да се разберат чии са парите, които се разхвърчали при катастрофата.”

Прогноза: „След 5 години в учебниците по Медицина, ще има специална глава, озаглавена „Оперативно и следоперативно лечение на Митьо Очите”.
Оферта за почивка: „МВР с подкрепата на правителството организират за Туристически сезон 2016 г. следните нови атракциони за посетителите на курортните комплекси: "Махленска свада с бронежилетки" и "Бой с огнестрелни секири тип "АК-7,62" за парко(НАРКО)място."

Нова версия за махленската свада на Слънчака:” Твърде вероятно е скандалът да е станал заради отказ на DJ-я да пусне "Погледни ме в очите". А публиката, която още не е преживяла падането от ефир на нивото на река Дунав, получава почасови сводки за пикочния мехур на известния наркобос. Вместо излишни критики обаче трябва да похвалим МВР за чудесно свършената работа след инцидента!
Главният секретар, който до неотдавна беше шеф на МВР-Бургас, показа такова невероятно ниво на професионализъм, че кръчмите по Южното Черноморие вече редуват "Две очи разплакани" с "Родната полиция ни пази".