Световноизвестният туристически портал TripAdvisor връчи една най-престижните си награди в сферата на туризма на хотел Barceló Royal Beach.

Всяка година пътуващите от цял свят отличават най-добрите места за настаняване на базата на локация, гледка, озеленяване, ниво на обслужване, хигиена и т.н.

Така отличието „Travelers’ Choice Award“ 2021 нареди родния петзвезден комплекс сред най-добрите в света, тъй като с престижния сертификат се удостоверяват едва 10% от хотели, включени в сайта.

Емблематичният хотел Barceló Royal Beach е собственост на инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп.

Портфолиото на дружеството включва още световен клас хотели, управлявани под името на признати международни брандове, сред които градските InterContinental Sofia и Hilton Sofia.

„Отличието на TripAdvisor е възможно най-високото признание, което един хотел може да получи, тъй като се присъжда именно от неговите посетители“, сподели управителят на дружеството Константин Бояджиев.

„Наградата потвърждава усилията на компанията ни да предоставя хотелско обслужване на световно ниво и е поредната мотивация за нашия екип да предлага услуги на българския туристически пазар, които са отвъд петзвездния стандарт в обслужването“, допълни той.

Barceló Royal Beach се намира в самия център на българския черноморски курорт „Слънчев Бряг“ и на 50м. от най-широката морската ивица на курортния комплекс.

Той разполага с 320 луксозни и изключително просторни стаи и апартаменти, голям избор от ресторанти, спортен и дневен бар, обширен воден парк с басейни с различни размери, красиви зелени площи, фитнес център с разнообразни съоръжения, най-големият и модерно оборудван СПА център в Слънчев Бряг, зона за анимация, подземният паркинг - на две нива, който осигурява допълнителен комфорт и удобство на гостите.

Освен всичко изброено, клиентите на петзвездния затворен комплекс ще могат да се възползват и от специални отстъпки, безплатни промени в периода на нощувки и безплатен паркинг.

Намалението е в размер на уникалните 40% от стандартната цена, като предложението и е валидно за записвания, направени преди 15 юни 2021г. Отстъпката може да бъде активирана чрез резервация през българския сайт на веригата www.barceloroyalbeach.bg.

В посочения период са възможни и гъвкави резервации без депозит и с опция за промени.