"По волята на българския избирател печелим изборите досега, надявам се това да продължи, а за съставяне на правителство е нужен диалог".

Това коментира в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Александър Иванов, кандидат-депутат от ГЕРБ.

Политикът смята, че ако се повторят резултатите от предишните избори, се очертава правителство, подобно на сегашното служебно. 

За него скандалите и информациите за различни нарушения на предишното управление се нуждаят от доказателства, за да бъдат истина и да повлияят на изборните резултати.

Александър Иванов вярва, че усилията на служебното правителства са насочени в погрешна посока, защото основното е било да се активизира ваксинацията, да се осигурят прозрачни и честни избори.

Кандидат-депутатът заяви, че министър Рашков изважда информации "на час по лъжичка", за да поддържа напрежението, което не спомага за развитието на България, нито за едни добре проведени избори. За него преди изборите е възможно да се очаква афера от рода на "Костинборд".

"Оставихме държава с пълна хазна. Хаосът е в главата на служебния премиер (б.р. - Стефан Янев)", категоричен бе Александър Иванов.

За него, ако има съмнения в шефа на НАП Румен Спецов, то той трябва да бъде освободен.

А смените, които извършва служебното правителство в различни институции и ведомства, за Александър Иванов са несъстоятелни.