Българският шампион Лудогорец излиза тази вечер от 21:45 часа срещу сръбския гранд Партизан в мач реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Първата среща в Разград завърши при резултат 0:0, а втората среща ще бъде излъчвана по Диема и с картина в БЛИЦ. Миналата година разградчани надделяха с 1:0 на този стадион и отстраниха сръбския тим.

30 000 екзалтирани ултраси на Партизан ще напълнят стадион "ЮНА" и ще го превърнат в ад, за да помогнат на "гробарите" да спечелят битката. А залогът в нея е голям. Победителят ще си осигури минумум 2,1 милиона евро и участие в групите на Лига Европа. Ако пък продължилият напред преодолее и плейофите за влизане в групите на Шампионската лига, то тогава парите стават 10 милиона евро и мачове с най-добрите отбори в Европа.

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев не се примирява с участие в групите на Лига Европа и осминафинал в турнира и иска тази година още по-силно представяне. Това означава класиране в групите на Шампионската лига.. или разпродаване на играчите.

Лудогорец ще бъде изведен за първи път в Европа от доскорошния помощник Георги Дерменджиев. Той замени Стойчо Стоев преди няколко дни и сега ще видим дали е готов за новото ниво в кариерата си. Новият треньор има колебания за две позиции - дали да пусне в халфовата линия Златински или Ешпиньо, и дали да заложи на Безяк или на Кишада на върха на атаката.

Партизан ще може да разчита на Данко Лазович, който се контузи в първата среща и бе заменен принудително.

Букмейкърите дават леко предимство на домакините от Сърбия, но разградчани вече им объркаха сметките миналата година. Защо пък да не го направят и сега?

images.jpgПАРТИЗАН - ЛУДОГОРЕЦ
21:45 часа, пряко по Диема
В първия мач - 0:0
Белград, стадион "ЮНА"
Съдия: Алексей Кулбаков (Беларус)



Вероятни състави:
Партизан: Милан Лукач, Мирослав Вуличевич, Бранислав Трайкович, Воислав Станкович, Владимир Волков, Андрия Живкович, Саша Илич, Никола Дринчич, Никола Нинкович, Данко Лазович, Исмаел Фофана

Лудогорец: Владислав Стоянов, Браян Ангуло, Козмин Моци, Александър Александров, Жуниор Кайсара, Христо Златински, Светослав Дяков, Върджил Мисиджан, Марселиньо, Михаил Александров, Роман Безяк

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите