ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Сделката по смяната на собствеността на ЦСКА ще бъде разгледана под лупа. Това стана ясно, след като Комисията за защита на конкуренцията образува производство №865/2013 по искане на "Лира Инвестмънтс" С.А. Именно английската компания е посредник по сделката между "Титан" и "Червени шампиони", като в нея в момента са акциите на ЦСКА.

Комисията за защита на конкуренцията не обявява срок, в който да приключи производството по сделката.

Предметът на преписката е контрол върху концентрациите между предприятия.

Както вече стана ясно, "Лира Инвестмънтс" е с капитал от 1 лира, или по-малко от 2,30 лева според актуалните обменни курсове. Това показва справка в регистрите на британските компании. Шеф е Емануел Джон Олимпитис. Офисът на фирмата е във Финчли, което е почти централна част на Лондон, като адресът е "Риджънс Парк Роуд" №314, етаж 1.

Завърналият се на "Армията" като част от групата бизнесмени "Червени шампиони" Александър Томов обяви, че точно там са акциите на ЦСКА и се очаква да се стартира процедура по публична продажба. Първо щели да се пуснат 1 милион с цена по 5 лева. Все още обаче няма никакви новини за евентуалното финансиране на отбора въпреки кипящата селекция.

kzk1.jpg