ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

След като БЛИЦ публикува за първи път в българското медийно пространство снимки на Лорънс Дейвис, повдигаме още повече завесата и ви разкрираме подробности за новия бос на ЦСКА. На пресконференцията по-рано днес Александър Томов обяви, че английският бизнесмен става председател на Надзорния съвет на 31-кратните шампиони.

52-годишният Дейвис се занимава с детска благотворителност, както и покрай компанията за пури "Sautter Cigars", като с тези две неща е придобил популярност във Великобритания. Крупният бизнесмен, както Томов го определя, има собствено рекламно шоу, в което пуши различни видове пури и ги сравнява. В YouTube има множество видео клипове с изявите на Дейвис. По-долу БЛИЦ ви представя някои от тях.

Новият бос на ЦСКА е със средно образование. Според справка в интернет, офисите на "Лира Инвестмънтс" - компанията, която държи акциите на българския гранд, се намират в престижния лондонски квартал "Кенсингтън". В момента Дейвис е шеф на фирма за инвестиции и недвижими имоти - "Сonduitinvests".

Уточняваме, че Лорънс Дейвис няма нищо общо с компанията "Лира Инвестмънтс", която притежава временно акциите на ЦСКА. Въпросната компания държи акциите, докато те бъдат продадени впоследствие на желаещи да ги купят, а той е председател на Надзорния съвет без да има нищо общо с "Лира Инвестмънтс".