Старши-треньорът на “Ботев” (Пловдив) Станимир Стоилов се заяде с колегата си в Литекс Христо Стоичков. Наставникът на “канарчетата” коментира изказване на Камата във връзка с инцидентите по време на срещата между “Ботев” (Пловдив) и “Левски”, която завърши 2:0 и бе белязана от ексцесии по трибуните.

“Любопитно ми е какво решение ще бъде взето за ударените полицаи в Пловдив. Заради подобни ситуации клубове бяха наказвани с лишаване от домакинство. А сега? Да видим всички ли са равни пред закона?", коментира Стоичков преди решението на дисциплинарната комисия на БФС да накаже двата тима с по един мач пред празни трибуни.

"Не е редно да се коментира от мои колеги, цитирам Христо Стоичков, дали сме за наказание и ние, и “Левски”, или да се месят в решенията и предварително да се насажда негативизъм върху решенията, които БФС ще вземат. Въобще не обвинявам комисията. Според тях те са взели правилното решение", заяви Станимир Стоилов на пресконференция днес.

"Футбол без публика ...тежко е. Играл съм 4-5 такива мача. Това не е футбол. Ще подадем обжалване, но не одобрявам това, което се случи по трибуните", допълни наставникът на “Ботев” (Пловдив).