ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Феновете на ЦСКА могат да подготвят шампанското. Всички недоразумения и противоречия между “Титан” и кръга “Червени шампиони” са били изгладени преди около час. Очаква се до 17,30 часа днес или най-късно утре до обяд предварителният договор за покупко-продажбата на най-титулувания български клуб да бъде подписан.
 
Неяснотите и неразбориите съпътстваха преговорите до днес сутринта. Както БЛИЦ вчера разкри, Димитър Борисов се отметна в последния момент и не искаше да продава клуба. Въпреки че вчера той направи изявление и обяви, че е джиросал акциите си на Иво Иванов, истината бе съвсем друга. До късно снощи Иво Иванов е имал дълъг разговор с Борисов и е успял да го разубеди. Тази сутрин със заверено от нотариус пълномощно Димитър Борисов е дал разрешение на Иво Иванов да подпише договора за продажбата от негово име.
 
В ранния следобед днес двете страни са уточнили най-важния въпрос - кой какви плащания ще поеме относно погасяването на дълговете.
 
“Имаше известно напрежение, но вече всичко е наред. Ако не днес, то най-късно утре до обяд ще подпишем договора”, гарантираха от “Червени шампиони”.
 
Сигурни източници разкриха пред БЛИЦ, че зад кръга “Червени шампиони” наистина стои украински олигарх. Не става въпрос обаче за Константин Жеваго, а за друг богаташ от бившата социалистическа страна.
 
“Скоро ще научите името му. Той е един от най-богатите хора не само в Украйна, но и в Европа. В момента Александър Томов е в Лондон, където двамата имат среща”, уточниха източниците на БЛИЦ.