ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

ЦСКА ще има мач утре и по този начин ще запише едва третата си контрола от странната лятна подготовка. От 18:00 часа "червените" ще гостуват на Марек на стадион "Бончук" в Дупница.

Още на 3 юли БЛИЦ съобщи, че от Борисовата градина са обещали на втородивизионния тим да премерят сили тази сряда, но проверката до последно беше под въпрос заради неясното бъдеще на "армейците".

Както е известно, сделката около смяната на собствеността на клуба все още не е финализирана, като Сашо Борисов тренира група футболисти, предимно юноши и играчи на проби. Едва след оттеглянето на "Титан" Стойчо Младенов ще се завърне начело на ЦСКА, като не е тайна, че вече работи по селекцията. БЛИЦ първи съобщи по-рано днес, че към подготовката на "червените" се присъединява Емил Гъргоров, което се случи и Бадема проведе първо занимание тази вечер с "армейците".

До момента в лятната подготовка ЦСКА изигра едва две контроли - срещу Светкавица (1:1) и Славия (1:3). "Армейците" трябваше да мерят сили още с Черноморец (Бургас) и Академик (Свищов), но тези проверки пропаднаха заради случващото се при "червените". В един момент дори не бяха останали футболисти в Борисовата градина и в някои тренировки се включваха едва 10-11 човека.

Освен за контролата утре с Марек, от "Армията" съобщиха, че и в събота ще има мач. От 18:00 часа ЦСКА ще мери сили с друг втородивизионен тим - Банско. Двубоят ще се проведе на стадион "Българска армия" и ще бъде официалното представяне на отбора за новия сезон. Както е известно, на старта на първенството ЦСКА домакинства на Локомотив (Пловдив) на 20 юли (събота).

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ