Владимир Кличко се държи като момиче, заяви Кубрат Пулев пред телевизия RTL в навечерието на мача за световната титла в Хамбург. В отговор на това изказване на българския боксьор ден преди сблъсъка с Кличко, майката на сестри Малееви - Юлия Берберян-Малеева, избухна на личната си страница във "Фейсбук". Едно от популярните лица в българския тенис подходи с уважение към боксьора, пожелавайки му успех, но и възнегодува спрямо дискриминационното отношение, показано от Пулев в това изказване.

"Г-н Пулев, Не се давам за никой мъж на света! Момичетата си не давам за нито едно момче на света! Уважението и толерантността към другия са ценности, без които светът ще рухне! Те се възпитават с години, отнема време и усилие. Мускулите Ви, г-н Пулев, не струват пукнат лев. Те, казват хората, можели да се направят много лесно. Желая Ви успех срещу Кличко. P.S. Не съм сигурна, но мисля, че изказването Ви е противозаконно", написа Юлия Берберян във "Фейсбук".

Както е известно, Пулев се изправя срещу Владимир Кличко на ринга в Хамбург утре вечер. Очакваният с огромен интерес мач ще бъде предаван директно по Нова телевизия. Студиото започва в 23:00 часа. БЛИЦ TV също ще предава битката директно.

38-годишният Кличко залага всичките си шампионски пояси - на Международната боксова федерация (IBF), на Световната боксова организация (WBO), на Световната боксова асоциация (WBA) и на Международната боксова организация (IBO), както и този на списание "Ринг".

Големият сблъсък с БЛИЦ: Кличко срещу Пулев