ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

„Армейци“, докога ще мълчите като на панихида? Докога ще сте неми свидетели на умишленото умъртвяване на ЦСКА? Колко години трябва да ви обяснявам, че политическата мафия, мутрите и ченгетата от 23 години работят за края на великия червен отбор? От Андрей Луканов, през Стефан Софиянски, вицепремиерите на Иван Костов, Тройната коалиция до Бойко Борисов. Всички до един! Сините доносници сложиха началото, крадливият софийски кмет подари комплекс „ГА“ безсрочно и безвъзмездно, Станишев помогна на Батков за „Лицензгейт“, а ББ осигури на „Герена“ руски спонсори и мръсни пари по схемата на „Мишо Бирата“. И най-важното – съхрани и поощри ликвидаторите в Парка на свободата...

Нима не проумяхте по каква причина лидерът на криминалната групировка ГЕРБ/ГРОБ спаси „гърнетата“ миналото лято? Целта бе нарисувана – боклукчиите първо да направят шпалир по Директива във „вечното дерби“, а после да довършат ЦСКА. И така да обслужат отбора на всички власти и Държавна сигурност от Подуяне. А като ресто срещу закрилата от агент Буда пернишките престъпници и досега си внасят съответния данък в черните каси на Боко и Цецо...

Сега обаче няма време за още и още аргументи и факти. И без това всичко е абсолютно ясно. Ножът е опрял не о кокала, а в сърцето на ЦСКА. Затова трябва да се действа. Незабавно и решително. В криминалната територия, наречена България, няма друг изход освен уличната атака. Животът го потвърждава всеки ден. Ето защо призовавам привържениците на ЦСКА от всички поколения към граждански, морален линч срещу боклуците. Мирно и по европейски, но и безпощадно!

Блокирайте с живи вериги „Армията“, централния офис на „Титан АС“ на бул. „България“ в столицата, както и регионалните представителства на ликвидаторите. Легнете пред камионите на сметопочистването, не ги допускайте в канцелариите и обектите им. Атакувайте по всички възможни цивилизовани начини икономическия интерес на лицата Димитър Борисов и Иво Иванов. Сезирайте прокуратурата за техните „счетоводни“ и „трансферни“ изпълнения, пишете до Брюксел, не ги оставяйте да дишат спокойно, защото те са символ на най-злокобната симбиоза между подземния свят и официалната власт.

Уважаеми „армейци“, надникнете навътре към себе си, към собствената си съвест. Нима е възможно заради морален мързел, страх и безволие да предадем любовта и гордостта на бащите си? Нима днешните „червени деца“ са други в сравнение с онези, които през 90-те години спасиха с телата и душите си своя отбор от фашизоидната истерия на „сините боклуци“ от типа на Георги Марков (агент Николай) и подобните му дегенерати? Нима сте страхливци и подлоги за разлика от невръстните чеда на агитката, бити от „синята“ милиция/полиция в Петрич през 1999-та? Нима ще оставите ЦСКА на бандитите, крадците и лешоядите?
Колко пъти ви казах, че петстотин човека са достатъчни за изхвърлянето на „боклуците“ в канала? Уви, след есента на 2010-та, когато 15 хиляди „червени“ скочиха на престъпниците след мача с Рапид (Виена), вече не видяхме масов бунт. Вярно е, че сектор „Г“ даде началото на съпротивата срещу диктатурата на ГЕРБ на двубоя с Берое през ноември 2012-та, но така и не се състоя истинска, радикална  съпротива. На живот и смърт, както го заслужава ЦСКА. Заради трите шампионски звезди, заради Ливърпул, Аякс, Нотингам, Ювентус и Байерн, заради великите играчи и незабравимите мигове. Заради гордостта да бъдеш АРМЕЕЦ!

И не се страхувайте от биячите на боклуците - от Цимбика, Животното, Лекоатлета и други подобни изроди. За всички тях са сезирани съответните органи и те няма да посмеят да вдигнат ръка.  Прокуратурата е информирана, медиите също, и Европа знае за какво става въпрос. Освен това вие не сте лумпените от нарко-сектора на Таки и мислите с главите си...

Посоката е само една - огън срещу боклуците по всички реални и виртуални фронтове. ЦСКА ще пребъде колкото и душманите да се самозадоволяват в гнусния си онанизъм. Чак сега станаха ясни размерите на генетичния комплекс на нищожествата, оплакващи мустака на Гошо Вратарчето. Бойкотирайте седемдневния парцал на Майкъл Чорни, където някакъв анонимен лайнар обяснява колко спокойно ще бъде на Левски без ЦСКА?! Игнорирайте продажния ефир на радио „Подуяне“! И знайте - като не успяха с държавния рекет и терор от Луканов до Буда, пуснаха в действие боклуците Борисов&Иванов, но номерът няма да мине!
Искали да бъдем като Шотландия, където историческият колос „Рейнджърс“ фалирал?! Добре, ама на Острова няма как вътрешното министерство да подари стадиона, а военното да търси милиони за наем! И не е възможно правителството да изпраща с държавна Директива съветски спонсори само към един определен клуб. В края на 90-те - „заплахата за националната сигурност“ Чорни, а в наши дни – съветската банка, а после и „Газпром“...

А пък, ако случайно има заблудени „армейци“ на платените от ГЕРБ/ГРОБ „протести“ на „красивите“ лумпени, нека си дадат сметка, че политическата мафия от 10 ноември 89-та насам обслужва винаги един клуб – Левски-Спартак на ДС при МВР. А срещу какво се борим? И така стигнахме до панахидата за ЦСКА, поръчана от боклуците. А Дучето, „Офанзива“, „Торсида“, „Червена гордост“, „Червена религия“, „Червени сърца“... изпълняват тъжната мисия на погребални агенти.
Къде сте, АРМЕЙЦИ?
ГЕОРГИ АТАНАСОВ/SPORT 1