ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Спас Делев също избяга от ЦСКА, разбра БЛИЦ. Той е успял да разтрогне днес договора си с "червените" заради неполучени заплати и вече е свободен агент. Футболистът от село Ключ имал да получава 5 месечни възнаграждения, като вече му писнало да чака "Титаните" и решил да офейка от Борисовата градина.

Сигурни източници от стадион "Българска армия" разкриха, че освен Спас още няколко футболисти са разтрогнали с клуба. Те обаче не назоваха техните имена.

"Започна масовото бягство. Спас със сигурност вече не е футболист на ЦСКА. По-късно ще станат ясни имената и на другите. Сред тях са Крачунов, Карачанаков и Венков", заявиха пред нашата агенция от Борисовата градина.

Както вече писахме по-рано днес, Присо също бяга от "Армията". Очаква се Платини да бъде продаден до часове на Лудогорец. Разградчани проявяват интерес и към други футболисти, като сред тях са Спас Делев, Карачанаков, Лукас Саша (той е искан и от "Ботев" (Пд) и Присо, който обаче си е уредил личните условия с кипърския Омония (Никозия). Венков и Марсиньо пък са искани от Черно море и Локо (Пд). Анисе пък вече е футболист на "Ботев" (Пд).