ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Камерунецът Нджонго Присо повече не може да чака ръководството на ЦСКА и се зае да съди клуба, разбра БЛИЦ от сигурни източници.

Тъмнокожият халф най-после се реши да разтрогне договора си по вина на "армейците" и по този начин да стане свободен агент. Така Присо ще премине в отбор зад граница без трансферна сума. БЛИЦ разбра, че вариантите пред Присо са "Ботев" (Пловдив), Кипър и Русия, а както вече ви информирахме, фаворит за подписа му е Омония (Никозия).

Халфът имал да получава 5 заплати от ЦСКА, което страшно много го ядосало и го принудило да съди клуба.

В същото време БЛИЦ разбра, че малко преди 14 часа днес футболистите на "червените" са били привикани на "Армията", за да им бъдат раздадени заплати, което си е същинско чудо. По-рано разкрихме, че играчите отказаха да тренират тази сутрин именно заради липсата на пари.

"Титаните" все пак решили да замажат положението, изплащайки по две месечни възнаграждения. Парите идват от продажбата на Абел Анисе в "Ботев" (Пловдив) и по този начин се оказва, че именно "канарчетата" спасяват "армейците".

"Нещата са много зле, добре, че поне по 2 заплати ни дадоха днес. Но ние продължаваме да си чакаме другите, които сме заработили. Някои от момчетата имат да вземат по още 3 месечни възнаграждения. Присо дори днес не дойде с нас и отказа двете заплати, тъй като е страшно ядосан на "Титаните" и каза, че вече ги е дал на съд", разкри пред БЛИЦ играч на "червените", пожелал анонимност.

БЛИЦ припомня, че по-рано този месец договорите си по вина на ЦСКА разтрогнаха Костадин Стоянов и Апостол Попов. С напускането на Присо продължава разпадането на "червения" отбор, в който към момента няма нищо ясно и феновете са все по-сериозно притеснени. По-рано ви съобщихме, че и Христо Стоичков вече не е в ЦСКА. Камата не се яви на сутрешната тренировка, на която играчите са направили само две обиколки. След това им е било съобщено, че Ицо е заминал в Испания и се очаква да се върне в София в понеделник.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ