Михаел Шумахер излезе от кома, гръмна RTL и "Газета.ру"! Новината бе потвърдена от мениджъра на шампиона Сабине Кем. Tя съобщи, че Шуми е разпознал съпругата си Корина.

Кем обаче за момента отказва да даде повече подробности за състоянието на седемкратния световен шампион във Формула 1. Тя държи да се опазва личното пространство на Шуми.

"Михаел редува съня със събуждане!", поясни Кем пред RTL и пожела да не бъде разпитвана за повече информация на този етап.

Както е известно, Шумахер се преби зловещо със ски на 29 декември във френския зимен курорт Мерибел. След инцидента германецът претърпя две операции на главата и над 100 дни беше в изкуствена кома.


00000_6umi_gazeta.jpg

http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/630/201404/20140417.ddmnvolbpv.jpg

И докато долетя добрата новина, медиите в Германия съобщиха, че Шуми ще бъде съден заради инцидента с мотоциклетист в Испания, станал в средата на ноември миналата година. Както по-рано беше съобщено, тогава германецът отнел предимството на ищеца и той паднал, счупил си ръката, мотоциклета и часовника. Сега пострадалият иска компенсации за това.

Все пак от съда са обявили, че може да дойде и пълномощник на Шумахер в съда. Съпругата му Корина вече е обявила, че няма претенции към пострадалия и ще изплати всичко, което съдът определи като компенсация.

ОЩЕ ЗА ШУМАХЕР:
Състоянието на Михаел Шумахер леко се е подобрило
Лекари проучват състоянието на главния мозък на Шумахер
Махнаха част от черепа на Шумахер
Топлото и Шумахер отказват туристи от зимните курорти
* Шумахер блъснал мотоциклетист малко преди да се потроши със ските