Испанските медии нищят поведението на звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо в навечерието на мача с Лудогорец в Шампионската лига. В интернет изтече позабравен запис от тренировка на "белите", на която Роналдо показва среден пръст на сънародника си Фабио Коентрао.
 
Преди дни звездата на "белите" определи част от съотборниците си като '"л*йнян отбор" заради лошо представяне в игра на един от спонсорите на отбора.
 
Въпреки грозния жест на Роналдо, настроението сред играчите на Карло Анчелоти е много добро, а вече запълненият "Сантиаго Бернабеу" ще даде допълнителен импулс на домакините.
 
Звездата на Реал пък ще има повод да потърси пореден хеттрик след пози в последния шампионатен мач със Селта (3:0), тъй като изостава с три гола от големия си съперник Лионел Меси във вечната ранглиста на голмайсторите в Шампионската лига.

Именно от мача със Селта пък е поредната черна точка в актива на Роналдо. Той си изпроси дузпа със симулативно падане за първия гол, заради което си спечели куп критици.

"На Кристиано му се насъбраха много минуси. Тази негова нервност не се отразява върху играта му - той си вкарва головете, но пречи на имиджа му като футболист. И особено като личност", пишат в Испания.



Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа