Скандалът около Коледната украса в София не стихват. Всичко започна още в  петък, когато новоизбраният кмет на столицата запали елхата в центъра на града.

Заради "програмата", която бе организирана, мрежата буквално ври и кипи вече втори ден.

"Незапомнена гавра с Рождество Христово", пише е дин от потребителите на Facebook и добавя: "Вижте коледна украса в София, българската столица, представена на тържество начело с кмета Васил Терзиев".

Мрежата завря заради страховитата коледна украса на Терзиев: Да не е Хелоуин?

"Демоните в главите им са превърнати в украса и са извисени в София в навечерието на Рождество Христово - което всъщност е повод и причина за тържество и празник.

Ако някой е имал някакви илюзии - включително и най-вече умопомрачени християни, гласували за джендърите.... - спокойно могат да си посипят главите с пепел и да постят усърдно, белким се просветлят", казва друг фейсбук потребител.

Коментар дойде и от доскорошният кмет на Варна Иван Портних: "Коледната" украса в София! Скоро и във Варна. Добре че оставихме украса за тази година!!! Спете спокойно, деца….

Друг потребител на мрежата написа: "Перверзията, наречена коледна украса в София, която възмути и отврати мнозина, има своите автори, проектанти, дизайнери и др. извратени "творци" и създатели.

Редно е журналистите да разследват кои са създателите на тая извратена декорация, да оповестят имената на тия ненормалници, какви хонорари са получили негодниците. "Естети" с обратна резба! И да върнат парите с лихвите!".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук