Потребителка на Reddit, наречена life_after_love, споделя историята за това как е решила да се  разведе със съпруга си, след като той ѝ изневерявал, и разкрила неочаквана тайна пред семейството на мъжа си.

Според героинята на историята мъжът е скрил ориентацията си от нея и я е използвал, за да създаде "нормално" семейство и да има деца. Тя открива, че съпругът ѝ е гей, след като го хваща да изневерява с мъж.

"Проблемът е, че семейството му е напълно лудо, с изключение на няколко членове, а майка му е просто изчадие на ада" - каза момичето.

Според нейните думи, свекърва ѝ дошла в дома ѝ, за да я убеди да не се разделя с него, като ѝ обяснила, че "бракът е обвързване, прошка и преодоляване на проблемите".

След тези думи за момичето станало ясно, че той не е казал на семейството истината за причината за развода.

"Той казал на майка си, че се развеждам с него, защото не правим секс достатъчно често", възмущава се разказвачката. Тя признава, че се е опитала спокойно да обясни на майката на съпруга си, че той ѝ е изневерил, но не е искала да разкрива подробности.

В отговор майката на приятеля му съветва момичето да се опита да стане по-привлекателно.

"Тогава и казах, че единственото нещо, което би ме направило по-привлекателна за бившия ми, е операция за смяна на пола и че се надявам той и приятелят му да осиновят внуци", разкрива тя.

В крайна сметка историята се превръща в огромна семейна драма, а мъжът обвинява момичето, че е съсипало живота му.

Превод и редакция: БЛИЦ