Това, което няма шанс да изпълните през 2016-та, може да го направите в новата 2017-та, пише zajenata.bg.

Кои дни са най-щастливи в любовта, кои в работата? Какви са вашите щастливи периоди през 2017-та?

Овен

3 февруари до 3 март - Може да се влюбите силно и страстно, да осъществите финансов успех, да се насладите на вниманието и комплиментите, които ще пристигат от всички страни.

28 април до 6 юни - Венера е във вашият знак и това ще ви донесе щастие в любовта, това е благоприятно време за печелене на пари от вашите знания и бизнес умения.

Телец

6-ти юни до 4 юли - подаръците, признанията и вниманието, което ще получите от близките и вяра в собствените си възможности, ще ви създадат усещането, че сте обичани и ще ви разкрасява дните.

7 ноември до 22 ноември - Промените ви водят до по-добър живот. Венера и Юпитер в знака на Скорпион е знак за благополучие, богатство и щастливи моменти в двойката.

Близнаци

6-ти юни до 20-ти юни - плодовит период за бизнес изява и професионално усъвършенстване. Новите работни предизвикателства ще ви увеличат месечните доходи.

6 юли до 30 юли - Венера във вашия знак ще подчертае привлекателността, спонтанността на вашата индивидуалност и ще ви помогне в постигането на любовните и финансови планове.

Рак

31 юли до 28 август - Че животът е пълен с неочаквани изненади и че никога не знаете какво може да ви донесе, ще разберем точно в този период на промяна.

9 декември до 31 декември - От страст и любов ще бъде изградена всяка ваша клетка. На път сте към големи любовни постижения, движите се сериозно и вярвате в себе си. Само напред!

Лъв

6 юли до 24 юли - Меркурий е в знакът и ви съветва за големи стопански дейности, което ще ви донесе шансове за по-голяма печалба и укрепване на самочувствието в работата.

26 август от 9 септември - Магнетично привлекателни сте. Ще ви ощастливи влечението на личности от противоположния полюс, но би трябвало да се запази до една, коятоза вас е скъпа.

Дева

13 януари до 31 януари - Можете да се насладите свободата, усещането за спокойствие и близостта на хората, които обичате. Социалният живот ще бъде източник на вълнуващо емоционално влакче в увеселителен парк.

19 септември до 6 октомври - На тези, които са сами, ще им бъде оказан шанс за влизане в нова любовна връзка. Страстта ще бъде по-силна от разума. Не се страхувайте да се отдадете-наслаждавайте се!

Везни

4 февруари до 16 февруари - Венера и Марс в знака на Овен, което ще запали страстите при вас. Ще бъдете завладяни от нов човек и това ще ви стимулира жизнената енергия.

14 октомври до 6 ноември - Заобиколени сте с красавци, наясно сте за своята привлекателност и с лекота стигате до целите си.


Това е период, когато желаните личности ще ви показват колко ви обичат.

Скорпион

17 октомври до 4 ноември - Меркурий е в знакът ви и ви позволява проникването на работно поле. Ако не сте вярвали, че нещо е възможно в този период ще се убедите в обратното.

9 декември до 31 декември - Марс и Юпитер ви носят голяма активност през този период. Няма да бъдете мързеливи и плахи, което ще ви донесе нови бизнес и любовни победи.

Стрелец

1 февруари до 10 февруари - Венера и Марс ще запалят любовния огън и ще ви отведат в ръцете на човек, който ще ви омая със своята енергия и сила.

1 декември до 24 декември - Някой специален ще намери пътя до сърцето си. Венера във вашия знак е символ на просперитет и голям любовен късмет.

Козирог

1-ви януари до 27 януари - Това е важен период за вашия личен напредък. Щастието ще пристигне след сближаване на една важна личност от миналото.

14 декември до 31 декември - Спокойно сте, силни и упорити в постигането на своите намерения. Ще имате голяма подкрепа от близките и от много хора, които ще вярват в теб. Възползвайте се правилно.

Водолей

12 февруари до 28 февруари - Само небето ще ви бъде граница. Уверени и точни в това, което искате да постигнете. Успехът ще почука на вратата ви - отворете му с ентусиазъм.

1-ви октомври до 17 октомври - Трудът, който поставихте в предишните месеци най-накрая ще се отплати в кръга на семейството. Празнувайте с близките.

Риби

12 януари до 31 януари - Това е период, когато може да се преборите за желаната бизнес и любовна позиция. Ще бъдете горди от това, което ще успеете да направите този период и въпреки всички трудности.

1 февруари до 10 февруари - продуктивни сте наясно за собствените си ценности и с лекота стигате до набелязаните цели. Щастието специално ще ви изпрати на областта финансите.