Qatar Airways празнува 20-та си годишнина, като пуска билети на изключителни цени за икономичната си и бизнес класа и в същото време предлага на 20 късметлии членство в Privilege Club Gold и отстъпки до 50% на билети до избрани дестинации на членове на клуба, съобщава авиокомпанията, която за четвърта поредна година беше обявена за най-добрата в света.
Промоцията по повод 20-годишнината на авиокомпанията, която е валидна от 1 до 10 ноември тази година, предлага два билета за бизнес класата на цената на един и три билета в икономична класа на цената на два. Ексклузивните оферти са валидни за пътуване между 1 ноември 2017 и 31 октомври 2018 г.

“Щастливи сме, че започваме тази забележителна глобална промоция по повод честванията на 20-та ни годишнина. Това е най-подходящото време да изразим благодарността си към нашите лоялни пътници и имаме удоволствието да предложим фантастични цени в икономичната ни и бизнес класа, така че да се присъединят към нас в честванията на нашия празник”, каза главният търговски директор на Qatar Airways Ехаб Амин.

“Пътуващите от цял свят могат да се възползват от тези наистина уникални оферти, когато планират следващото си бизнес или туристичеко пътуване в нашата глобална мрежа, включваща над 150 дестинации“, допълни Амин.

Паралелно с промоцията 20 Year Anniversary, Qatar Airways пусна и 20-дневна кампания в каналите си в социалните мрежи от 26 октомври - #20ReasonsToFly, показваща най-големите постижения на Qatar Airways в последните 20 години.

Тази година катарската авиокомпания добави редица нови вълнуващи дестинации в мрежата си, включително до Оукланд, Нова Зеландия, Дъблин, Ирландия, Ница, Франция, и Прага, Чехия. Догодина тя планира да прибави още изключителни дестинации към мрежата си като Канбера в Австралия, Санкт Петербург в Русия и Кардиф във Великобритания.

Qatar Airways е националният авиопревозвач на Катар и е една от най-бързоразвиващите се компании с една от най-младите флотилии в света. В момента тя разполага с над 200 модерни самолета, които летят до бизнес и туристически дестинации на шест континента.

Тази година Qatar Airways получи поредно признание, като беше обявена за „Авиокомпания на годината“ на церемонията по раздаването на престижните награди Skytrax World Airline Awards в рамките на авиоизложението в Париж.

Освен че беше определена за най-добрата авиокомпания в света от пътници от цял свят, авиокомпанията спечели и редица други големи отличия на церемонията, включително „Най-добра авиокомпания в Близкия изток“ и „Най-добра бизнес класа в света“.

Източник: profit.bg