Деян Донков и Радина Кърджилова използваха топлите дни на септември, за да разходят малкия Христо. Плътно един до друг те със своето дете обходиха тесните улички в центъра на София, пише "България днес".
 Радина очевидно още не може да свали всичките килограми, които беше качила по време на бременността си, но това не й пречи да изглежда още по-свежа и хубава. Майката беше сложила червен конец на китката си против уроки и черни мисли насочени към нея и бебето.Деян Донков скоро не е бил на фризьор, но не от немарливост, а по собствено желание той е пуснал дълга коса, която скоро ще стигне до раменете му. 

Хората ги разпознаваха по улиците и шушукаха, че Донков е баща за пример, който за миг не се отделя от сина си. Артистът определено има излъчване на мъж, който се справя с бебешкитегрижи и задължения. Спокоен и радостен той ту носеше бебето на ръце, ту го буташе в количката. 

Според запознати Донков е много привързан и към майката на детето си – Радина. За тях разликата във възрастта не е проблем. Те не крият, че са преминали трудни моменти, но в крайна сметка винаги излизали от неволите още по-влюбени. Скоро Радина навърши 30 години и буквално ден след рождения си ден роди първото си дете.