След изключителният успех на концерта организиран от Рени, в който пяха мега звездите на сръбската сцена Шабан Шаулич и Мирослав Илич, на 7 декември родните меломани ги очаква нова изненада. По покана на продуцентската компания АРТ БГ отново Шабан Шаулич, но този път в компанията на Весна Змиянац и Саша Матич ще взривят феновете на юго - фолка у нас.
Вече са пуснати в продажба и билетите за концерта. Те са на цени от 20 до 30 лв., а за вип местата - от 40 до 50 лв. Ценните пропуски могат да бъдат закупени в билетен център НДК, в мрежата на Еventim в цялата страна, както и във всички магазини на Германос, М свят, Пикадили и Вестникарска група България.
Весна Змиянац е една от легендите на сръбската музика, а песента и "100 живота" е хит сред българските фенове от дълги години. Саша Матич пък никога не е пял пред родна публика, и сега ще му бъде "сефтето". По подобие на Орхан Мурад и Матич е незрящ. Той е популярен у нас с песента си "Ko te ljubi ovih dana", позната на почитателите в българския си вариант на Борис Дали и "Пиян". /Георги Стоянов, /БЛИЦ