Илиян кръшка на жена си Анелия с келнерка. Любовницата била върла фенка на изпълнителя на „Тупалка“ още от зората на неговата кариера. Наложило й се обаче да чака години наред, докато се облажи от ласките му, пише столичен ежедневник.
Въпросната дама забелязала Илиян още когато прохождал в професията преди повече от 10 години. Започнала стриктно да следи участията му и да ходи на възможно най-много от тях с единствената цел да се запознае с изпълнителя. Той обаче така и не й обърнал внимание. Въпреки всичко влюбената фенка не се отказала. Именно за да е по-близо до обекта на страстта си, тя започнала работа като сервитьорка в едно от столичните нощни заведения, където Илиян често има участия.

Междувременно певецът се жени, ражда му се дете, а въпросната мома продължава да мечтае за обятията му. Късметът й излиза преди няколко седмици по време на участие на Илиян в клуба, в който тя работи. След като обърнал няколко питиета, певецът изпаднал в игриво настроение и най-накрая решил да даде шанс на вярната почитателка. Той я поканил в тоалетната на заведението и там набързо консумирали страстта си, гласи клюката. Оттогава си били уговаряли и други срещи, вече в хотел. Винаги обаче уговорката била една и съща – без сериозни ангажименти.