Моделка с прякор в мрежата xojem_ се е впуснала в смел експеримент и се е снимала в откровен тоалет за марката Fashion Nova.

Момичето е облякло черен комплект, състоящ се от горна част, гол корем и пола с разрези, достигащи до кръста.

Момичето е допълнило визията си с малка чанта, обувки на токчета, обеци  и верижки около врата. Брюнетката закачливо е завъртяла кичур коса в пръстите си, взирайки се в далечината с разсеян поглед.Кадърът се е появил в Instagram на самата марка, както и на страницата на модела, а потребителите са отбелязали един факт. Оказва се, че моделката няма бельо. Разрезите са толкова дълбоки, че брюнетката е трябвало да се откаже от допълнителни дрехи.

Потребителите обаче изобщо не са се смутили от този нюанс. Те са започнали да правят комплименти на момичето, отбелязвайки, че това облекло перфектно подчертава разкошните й форми.

"Толкова страхотен тоалет", "уау, много красиво", "изглеждаш прекрасно в този тоалет", пишат коментиращите в мрежата.Трябва да се отбележи, че брюнетката често се появява с дрехите на Fashion Nova. Моделката xojem_ е привлякла 389 хиляди последователи със своите съблазнителни форми. Момичето публикува откровени снимки в бикини от различни марки и тесни тоалети, с акцент върху контраста между талията и бедрата.

Превод и редакция: БЛИЦ