А1 вече предлага интерактивна телевизия и свръхбърз оптичен интернет в Ямбол. Новите услуги са част от стратегията на компанията постоянно да подобрява качеството на своята мрежа и да предоставя иновативни решения на клиентите си в цялата страна.

В момента двете услуги покриват над 1/4 от домакинства в Ямбол, като плановете са в близките месеци интерактивната телевизия и оптичният интернет от А1 да бъдат достъпни в целия град. Клиентите могат да проверяват по всяко време дали техният адрес е в покритие на сайта на А1. Също така при поръчка на услуга от онлайн магазина на А1, те ще получат 100% отстъпка от една месечна такса.

С интерактивните функции на телевизионната услуга клиентите на А1 имат възможност сами да решават какво, кога и как да гледат. С помощта на функцията „ТВ Архив” абонатите получават достъп до излъчено съдържание до 7 дни назад в зависимост от съответния канал.

Зрителите могат да гледат повече от 210 канала, като HD-каналите, предлагани от телекома, са 63. Плановете предлагат и достъп до каналите MAX Sport, които от този сезон излъчват футболни мачове от УЕФА Шампионска лига, испанската La Liga и италианската Серия А.

А1 предлага най-високите интернет скорости в Ямбол – до 1 000 Mbps скорост на сваляне, както до 1 000 Mbps upload скорост.

Цените на двойните пакети интернет и телевизия започват от 16,99 лева на месец с двугодишен абонамент, като клиентите получават и безплатно HD оборудване, Wi-Fi рутер, както и безплатна инсталация.