Всеки един човек е имал момент, в който се е замислял дали е добър в секса, дали се справя добре и дали партньорът му е доволен. Разбира се, освен да попитаме човека, с когото делим едно легло, дали би ни дал 10 от 10, можем да проследим няколко признака.
Представяме ви топ 5 на признаците, че определено сте човекът, с когото партньорът ви е правил най-добрия секс до сега.
 

Ето кои са те:
 
1. Има нужда да се възстанови след секс
 
Ако след секс вашият партньор има нужда от някакво време, в което да пие вода, да си почине малко или дори да си разтегне ръцете и краката, значи сте се справили супер.
 
2. Има няколко оргазма
 
Ако човекът до вас успее да изпита няколко оргазма – браво! Това означава, че сте успели да възбудите така, че да не могат да ви се наситят и сте доставили наистина несравнимо удоволствие.

3. Заспива веднага
 
В случай, че след секс партньорът ви заспи веднага, то тогава сте изцедили всичките му сили и сте се представили супер. Дори и да не ви се вярва – това е комплимент.
 
4. Никога не бърза в началото
 
Партньорът не се опитва да „претупа“ любовната игра? Това значи, че иска да се наслади на всяка една секунда. В този случай с пълна сила важи мисълта, че понякога пътешествието е по-важно от мястото, на което стигате.
 
5. Усмихва се
 
Приключили сте секс и вашият партньор има блажена усмивка, която не може да слезе от лицето му? Това значи, че е щастлив, че му е харесало и определено можете да се гордеете от уменията си в леглото.Източник: teenproblem.net